New in: Sorel boots!

Vrijdag leverde de koerier een huuuge af bij mij thuis. Ik had al zo'n vermoeden wat er in zou zitten. Toen ik het pakketje opende, werden mijn vermoedens bevestigd: het waren mijn nieuwe Women's Tofino Canvas boots in kleur Dark Olive, Sudan van Sorel! Ik heb er meteen een outfitje mee gemaakt...
Trui - Zara
Broek - H&M
Ketting - Claires
Riem - H&M
Schoenen - Sorel

De laarzen kosten € 169,95. Dat is niet goedkoop, maar het zijn dan ook niet zomaar laarzen. Sorel staat namelijk bekend om haar waterdichte schoenen met een hoog fashion- en comfortgehalte, die je voeten zelfs in extreme weersomstandigheden lekker warm houden.

Vorige jaren had ik steevast koude voeten wanneer het buiten sneeuwde. Ik had vanalles geprobeerd: Uggs (maar die bleken niet water-, sneeuw- en pekelbestendig), regenlaarzen (maar zelfs met extreem dikke sokken vroren mijn tenen er nog steeds af). Moonboots bleken wel geschikt, alleen die zijn gelijk zo "lomp". Helaas voorspellen de weerbureaus dit jaar een horrorwinter: een aanhoudende periode van koude, bakken sneeuw en temperaturen tot min 25°C. Gelukkig hoef ik me vanaf nu nooit meer zorgen te maken over koude tenen!

FYI: Ze lopen werkelijk als wolkjes, zo zacht!

Wat vinden jullie van de laarzen? En van de outfit?