Ik sta in de Flair!

I've got some good news: ik sta in de Flair! Een tweetal weken geleden las ik in het blad een oproep om een blogbericht te inspireren op een Flair-artikel "en misschien pronkt jouw blog binnenkort wel in de Flair". Ik had niets te verliezen, dus meldde ik me aan. En guess what?! Niet veel later kreeg ik een mailtje van de Flair redactie om te vertellen dat ik er in zou komen!


Hell yeah! Toen ik dat mailtje las, sprong ik een gat in de lucht. De Flair is namelijk een van de meest gelezen tijdschriften van Belgiƫ! Er werd me gevraagd om een foto op te sturen samen met mijn laptop, dus trommelde ik vriendin/fotografe in spe Suzanne Meeuws op om een leuk kiekje te schieten. Uiteindelijk hebben ze de foto serieus bijgeknipt, maar hier zie je de oorspronkelijke foto.


Onderaan het artikel verwijst men naar mijn blog met de link girlyengeeky.blogspot.com, maar zoals jullie weten kan je mijn blog ook bereiken via girlyengeeky.nl, girlyengeeky.be en girlygeeky.com

Ik ben in ieder geval heel erg tevreden met het artikel. Het is een bescheiden stukje, maar toch ben ik er stiekem wel een beetje trots op! Natuurlijk hoop ik dat heel veel Flair lezeressen de rest van het artikel komen lezen op mijn blog, en wie weet zelfs nog wel meer... 

Dus ben jij via het stukje in de Flair op mijn blog terecht gekomen? Laat dan gerust een reactie achter of stuur een mailtje naar girlyengeeky@hotmail.com. Ik zou het echt ontzettend leuk vinden om te lezen hoeveel mensen er ongeveer via deze weg op mijn blog zijn beland! Ik ben benieuwd...

P.S. Het stukje staat in de editie van 31 oktober 2011 van de Belgische Flair.