Burberry Prorsum fall/winter 2011-2012

Burberry Prorsum staat al decennia lang bekend om haar beige trenchcoats. Jammer genoeg is het in de winter veel te koud om trenchcoats te dragen. En op dat beige zijn we onderhand ook wel een beetje uitgekeken. Dat vond Burberry zelf ook, dus besloten ze deze winter heel wat opvallende winterjassen in hun collectie te verwerken...


De winterjassen zijn niet zomaar saai beige, maar bevatten óf een knalkleurtje óf een leuk patroon. Er kwamen jassen in alle kleuren van de regenboog voorbij op de catwalk: van oranje tot rood, van grasgroen tot turkoois! Er zaten weliswaar ook een aantal neutralere jassen tussen, in tinten als donkerblauw en bruin.

De jassen worden over het algemeen gekenmerkt door een ceintuur die de taille accentueert, al zie je soms dat men een kaarsrechte A-lijn verkiest. De lange jassen worden steevast met een panty gedragen, terwijl de kortere items gecombineerd worden met een broek. Leuk detail zijn de bontaccenten, die geven gelijk een flinke dosis allure aan elke outfit!

Wat zijn jouw favorieten?