De nieuwste aanwinst van George Clooney

Vandaag zat ik door wat celebrityfoto's te bladeren op het internet, tot ik plots stuitte op onderstaand kiekje van George Clooney en een onbekende blonde schone...


Haar haar zit ontzettend leuk, haar mimiek is zo spontaan en haar jurk is er één uit mijn dromen. De vraag bleef dan ook door mijn hoofd spoken: wíe is in hemelsnaam deze vrouw? Na wat research ontdekte ik het volgende: haar naam is Stacy Keibler. Ze is niet alleen de nieuwste aanwinst van George Clooney, maar ook een Amerikaans model, actrice én een voormalig - let op: val niet van je stoel! - worstelaarster! Inderdaad, je hoort het goed. Dat had ik eerlijk gezegd echt never nooit van haar verwacht!

Op onderstaande foto's zie je de twee lovebirds samen op de première van George Clooney's nieuwste film "The Descendants" tijdens het London Film Festival. 


Laten we Stacy Keibler's jurk eens onder de loep nemen, want daardoor trok ze per slot van rekening mijn aandacht. De jurk is van Maria Lucia Hohan, een ontwerpsters waar ik eerlijk gezegd nog nooit eerder van heb gehoord, maar dat doet er niet toe, want de jurk is prachtig! Ik heb zelden zo'n mooie, sprookjesachtige jurk gezien. De snit is perfect en de kleur is precies goed. W.A.U.W. 

Hadden jullie al eens eerder gehoord van Stacy Keibler? En wat vinden jullie van haar jurk?