And now all I wanna see is a sky full of lighters

Eens in de zoveel tijd heb ik zo'n momentje waarop ik mezelf eventjes heel diepzinnig voel. Ik denk dan heel filosofisch na over "het leven". Het zijn van zulke simpele, alledaagse momentjes, die toch erg speciaal blijken te zijn. Je moet er gewoon even bewust bij stilstaan. Ik krijg zo'n gevoel altijd wanneer ik naar de sterren kijk, bijvoorbeeld 's nachts op het strand in Corsica of wanneer ik terug naar huis fiets tijdens een koude winternacht na een avondje uit.

De intro van het liedje Lighters van Bad Meet Evil wordt gezongen door Bruno Mars en sluit hier perfect bij aan. Als ik mijn ogen dicht doe en naar de intro luister krijg ik spontaan een geweldig, onoverwinnelijk gevoel. Ik zou zeggen: probeer het zelf eens, het werkt echt!

De afbeeldingen haalde ik van Weheartit; de tekst heb ik er zelf aan toegevoegd. 
Krijgen jullie ook zo'n geweldig gevoel van dit nummer?