Sneak peak: Abercrombie & Fitch Brussel

Vandaag moest ik toevallig in Brussel zijn. We parkeerden onze auto in een parkeergarage vlakbij de Louise Tunnel. Toen we "bovengronds" kwamen, stond er mij een leuke, onverwachte verrassing te wachten: ik stond oog in oog met de Abercrombie & Fitch winkel in Brussel! O. M. G. Hier een sneak peak van het pand...De winkel was nog niet geopend (geloof me: anders had ik jullie daar zéker van op de hoogte gebracht), maar ik kan je verzekeren: men is volop bezig met de verbouwingen van het pand. De winkel wordt tijdelijk bedekt door een huuuge billboard met daarop een halfnaakt mannenlijf. Abercrombie & Fitch Brussel zal binnenkort haar deuren openen op Boulevard de Waterloo 21, naast Burberry. De exacte openingsdatum is jammer genoeg nog niet bekend, maar ik hou jullie op de hoogte!

6 opmerkingen:

Marie zei

Wauw! ziet er echt al leuk uit, zo van buiten ^^.
x

lily de koekjesfee :) zei

op dien eerste foto is er zo'n knappe foto van een leuke boooooooooooooooooy :D al zie ik die winkel niet zo goed ;)
ze zijn er lijk aan het verbouwen :-P maar da's een detail. leuk artikel ;)

Masha zei

Jammie die foto :)) Ik ga volgend weekend shoppen in Brussel, maar dan is hij vast nog niet open ;s

Aurélie zei

EINDELIJK en A&F winkel in België!!

Armani Heirweg zei

Ik wil er echt naartoe gaan :D

Liefs' xx

Anoniem zei

Nu is hij open. Wel minder groot dan andere A&F winkels.

Een reactie posten