Marchesa Spring/Summer 2012

Het mag dan misschien nog een beetje vroeg zijn om me al bezig te houden met de zomercollecties voor volgend jaar, maar toen ik de foto's van de S/S 2012 show van Marchesa zag, kon ik gewoonweg niet aan de verleiding weerstaan. Deze móest gewoon even ik met jullie delen!

Ongelofelijk. Ik heb zelden zo'n mooie collectie gezien. Marchesa staat bekend om haar chique, galante avondjurken. Absoluut  geen dagelijkse kost, dus. Maar stél ik had eens een gelegenheid om zo'n deftige, lange avondjurk (of bruidsjurk!) te dragen en ik had héél veel geld, zou ik sowieso voor een Marchesa gaan. Mijn favorieten zijn de eerste, de tweede en de vijfde jurk. De kleuren, de snit, het silhouet: alles is just perfect.

Wat zijn jullie favorieten? 

2 opmerkingen:

Femke | Younique zei

Aah wat een prachtige jurken! Ik hou van Marchesa <3

Anoniem zei

De vijfde ! :D

Een reactie posten