Vibe to this

Een poosje geleden stuitte ik weer op deze foto. Die maakte ik een tweetal maanden geleden, toen ik de vorige keer op Curaçao was. De outfit is niet veel bijzonders, maar gewoon een snapshot van wat ik gewoonlijk draag wanneer ik naar het strand ga. Zelf ben ik niet zo van de kaftans en wikkeldoeken, geef mij maar een normale outfit. Ik zorg er echter wel altijd voor dat ik iets luchtigs draag, wat ik gemakkelijk aan en uit kan schieten. Hoe ziet jullie beachoutfit eruit?

ENGLISH: Some time ago I bumped into this picture again. I made it more or less two months ago, when I was on Curaçao last time. The outfit is not very special, but just a snapshot of what I usually wear when going to the beach. I'm not quite a proponent of caftans or sarongs. On the contrary, I prefer a normal plain jane outfit. However, I do always make sure to wear something breezy, which I can easily take off. How does your beach outfit look?WHAT I'M WEARING:

Skirt - Shana
Top- Hollister
Bikini - Buffalo
Sunglasses - Ray-Ban