Sporty & trendy?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esther.

Goede voeding, veel bewegen en lekker fit worden: om een einde te maken aan je winterdip is het allemaal erg belangrijk om je weer goed te voelen. Hoe zorg je daar voor? Door te sporten natuurlijk! In het begin is het altijd even doorbijten, maar pak je hardloopschoenen erbij en ga dagelijks lekker een stuk hardlopen. Of haal je vriendinnen over om gezellig naar de sportschool te gaan en mee te doen aan een groepsles. Daarnaast is het sporten natuurlijk ook een goede reden om weer te gaan shoppen voor een mooie sportoutfit. We geven je een paar leuke modetips. 

images: click & Weheartit.com
Kies de juiste outfit 
Wil je je conditie verbeteren? Probeer hardlopen dan eens uit. Het is een heel effectieve en goedkope sport. Gelukkig is er ontzettend veel keuze in runners-kleding, kijk eens bij de gestreepte outfits of gekleurde printjes. Hoe gekker hoe beter! Ben je op zoek naar wat rust en ontspanning? Dan is yoga misschien wel wat voor jou. Bij yoga is het belangrijk dat je kleding lekker zit, want je wilt niet dat je bij al die verschillende houdingen belemmerd wordt door je outfit. Doe je liever een andere sport? Dan is er tegenwoordig altijd wel een passende outfit te vinden. Houd de kledingcollecties van de sportwinkels in de gaten en zoek regelmatig op het internet, er is genoeg te vinden! 

Trendy sneakers 
Sneakers zijn erg comfortabel, en tegenwoordig kun je ze ook fijn bij je skinny jeans dragen als je niet aan het sporten bent. Sneakers worden tegenwoordig veel gespot in de mode. Combineer je sportieve stappers met een strakke spijkerbroek of een vrolijk jasje, en je outfit voor dit voorjaar is compleet. Vooral de All-Stars in alle kleuren en Nike Air Max zijn erg populair. 

Passende accessoires 
Tijdens onze workout maken we steeds vaker gebruik van onze smartphone. Erg handig om de kilometers bij te houden, of een lekker muziekje af te spelen. Speel je favoriete beats af voor extra motivatie tijdens het sporten en je wordt niet meer afgeleid door je omgeving. En voor de fanatiekeling die graag veel muziek op zijn telefoon zet is het erg handig om je telefoongeheugen uit te breiden met een SD kaart. Ook je (lichtgewicht) tablet kan handig zijn tijdens het sporten om je prestaties te meten en muziek te luisteren. Zorg wel voor een Samsung Note 10.1 hoes of iPad 2 hoes voor je tablet, want je wilt natuurlijk voorkomen dat hij schade oploopt. 

Met de goede sportoutfit en de juiste accessoires komt het helemaal goed met sporten. Nog even doorzetten, en dan kunnen we weer stralen in onze bikini.