Stijlvol met een lege portemonnee?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esther.
Ben jij ook nog steeds platzak van die dure decembermaand? Je wilt er natuurlijk wel stijlvol bijlopen, dus het is tijd voor budgetopties! De meeste winkels hebben nu sale, zodat je voor een zacht prijsje nieuwe kleding kunt kopen. Ook met je kapsel of accessoires kun je jezelf voor weinig geld een mooie look geven.


Zorg voor een hip kapsel 
We zien de vlechten tegenwoordig weer veel voorbij komen. Ga mee in deze trend met een stoere grove vlecht die een beetje loshangt. Je kunt ook een visgraatvlecht vlechten, hierbij vlecht je je haar van buiten naar binnen. Als je een creatief type bent kun je ook een haarband rondom je hoofd vlechten, dat is meteen heel praktisch. Op Youtube vind je de beste tips en trucs voor vlechten. Heb je kort haar of is een vlecht niet echt iets voor jou? Er zijn gelukkig ook genoeg accessoires voor in je haar. Zo kun je bijvoorbeeld een strakke staart of een knot maken en hier een grote strik of lint omheen dragen. Je kunt ook je outfit matchen met opvallende haardspelden in dezelfde kleuren als je truitje. Bij H&M hebben ze een groot aanbod leuke haaraccessoires. Zo geef je een leuke, en goedkope, twist aan je outfit.

Een hippe Bandana 
Je loopt er echt fashionable bij met een bandana in je haar. Dit geeft je een stoere look en het past bovendien bij iedere haarkleur. Blauw, rood en zwart zijn op dit moment de populairste kleuren, maar ze zijn in alle denkbare kleuren beschikbaar. Draag je bandana over je knot voor een stoere en nonchalante look. Je kunt hem ook bij los haar helemaal over je voorhoofd dragen, dat is lekker praktisch en het ziet er bovendien erg leuk uit. Je kunt de bandana ook om je hals knopen, aan je broek hangen of als sjaal dragen.

Ga voor passende accessoires voor bij je outfit 
Ben je niet zo van de haaraccessoires, maar wil je wel iets leuks aan je outfit toevoegen? Je kunt natuurlijk ook gaan voor een leuke tas of een hippe sjaal. Vergeet ook je smartphone of tablet niet, met een mooie iPad 4 hoes of met iPhone 4s accessoires of accessoires voor je Samsung kun je je moderne apparaten een tof uiterlijk geven dat bij de rest van je outfit matcht. 

Door te zorgen voor het juiste kapsel en de juiste accessoires kun je op een relatief goedkope manier zorgen voor een superleuke look! Zo kom jij je financiƫle crisis wel te boven!

3 opmerkingen:

Pauline zei

Dat met het lint doe ik. Ik ben er helemaal gek van :)

Budgetproof.nl zei

Ik was een tijdje echt extreem fan van de bandana maar dan werd ik altijd Tupac genoemd, haha.

Birte zei

De accessoires maken het meisje ;-).

Een reactie posten