Fleur in Fashionista Magazine!

Wellicht zijn er een aantal dames onder jullie die begin deze week nietsvermoedend door Fashionista Magazine aan het bladeren waren en plots op mijn foto stuitten. Inderdaad, je leest het goed: ik sta erin! Elke maand verschijnt er één blogger in het magazine die haar favoriete hotspots in haar stad verklapt, en dit keer was het mijn beurt in... Maastricht!

ENGLISH: There might have been some people who were unsuspectingly going through Fashionista Magazine last week and suddenly bumped into a picture of me. Indeed, you read it right: I'm in it! Every month one blogger shows her favorite hotspots in her city to the readers of Fashionista, and this month it was my turn in... Maastricht!


Ik wist al een tijdje dat ik in dit nummer zou komen, maar wist natuurlijk niet precies hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien. Ik was dan ook positief verrast toen ik afgelopen week naar de boekhandel rende, snel de inhoudsopgave screende en het artikel checkte. Ben er ontzettend tevreden mee! Hadden jullie het al gezien?

ENGLISH: I already knew quite some time that I would appear in this issue, but of course I had no clue how the end result would look. I was positively surprised when I ran to the book store, screened the index and checked the article. I'm super satisfied with the result! Have you guys seen it yet?