Dressing up for NYE

In mijn dagelijkse leven gebeurt het niet echt vaak dat ik uitga in een fancy club. Ik studeer namelijk in Maastricht, en die heb je daar gewoonweg niet. Wanneer ik naar een andere stad ga en de kans heb om me wel iets netter te kleden grijp ik die dan ook graag. Nog zo'n gelegenheid is oudejaarsavond. De jaarwisseling kan natuurlijk niet zomaar voorbijgaan: er moet gefeest worden! In stijl.

ENGLISH: In my daily life I rarely party in fancy clubs. I'm studying in Maastricht, and you just don't have that kind of clubs there. Whenever I visit another city and have the chance to dress up a little, I'm always happy to take it! Another occassion is New Year's Eve. You can't let the start of the New Year happen just like that: one needs to party! In style.


Zodoende trok ik tijdens mijn eerste dag op Curaçao al naar de stad. Dit keer zonder een expliciete missie, want stiekem heb ik al veel te veel korte jurkjes - en des te minder gelegenheden om ze te dragen. Toch kon ik er echter niet weer aan weerstaan er nog eentje mee te nemen, wanneer ik bovenstaand jurkje zag hangen. Het gaat om een strakke, zwarte tube dress met lovertjes op bepaalde gedeeltes, afgewerkt met kralensnoertjes die de borst en taille met elkaar verbinden. Alles bij elkaar geeft het een ontzettend glamourous effect! Ik moest dan ook niet lang nadenken voor welke gelegenheid ik deze beauty voor het eerst zou dragen... NYE of course! Wat vind je ervan?

ENGLISH: Well then I went into the city on my very first day on Curaçao. This time without an explicit mission, because secretly I already have way too much short dresses - and even less occasions to wear them. Yet I couldn't resist buying another one, when I saw this dress hanging in the clothes rack. It's a tight, black tube dress with sequins on certain parts, finished with beads that connect the chest with the waistline. All in all it gives it a super glamourous effect! It didn't take me long to figure out for which occasion I would wear this beauty for the first time... NYE of course! What do you think?

1 opmerking:

Pauline zei

Je staat er geweldig mee maar ik zou het zelf nooit dragen veel te verlegen over mijn lichaam (;

Een reactie posten