Curacao & Bonaire part #1

Vandaag is mijn allerlaatste dagje hier op Curaçao alweer aangebroken. Ik heb een onvergetelijke tijd achter de rug! Allereerst was het natuurlijk heel erg fijn om mijn ouders en zusje (die op Curaçao wonen) na al die tijd weer te zien. Meteen bij aankomst werd mijn 19de verjaardag 2.0 gevierd. De kerstdagen heb ik dit keer doorgebracht op Bonaire, een klein eilandje vlak bij Curaçao: het paradijs voor duikers, wind- en kitesurfers. Who needs a white Christmas?!

ENGLISH: Today it's already my very last day here on Curaçao. I've had such a great time the last couple of weeks. First of all it was of course super nice to see my parents and little sister (who live on Curaçao) again after all this time. At the day of my arrival we celebrated my 19th birthday 2.0. I've spent Christmas this time on Bonaire, a small island close to Curaçao: divers' and wind- and kitesurfers' paradise! Who needs a white Christmas?!


Dit was alvast een kleine selectie van mijn vakantiepics. Morgenochtend moet ik om half zes 's morgens alweer op de airport zijn, dus vandaag is letterlijk mijn allerlaatste dag! Dus... computer uit en met volle teugen genieten van mijn laatste uurtjes in het tropische klimaat. Morgen verschijnt part #2 van mijn vakantiefoto's online, so stay tuned!

ENGLISH: This was my first selection of my holiday snaps. Tomorrow morning at 5.30 I already need to be at the airport, so today is literally my very last day! So... I'm gonna turn my computer off and enjoy my last hours in this tropical climate as much as I can. Tomorrow I'll post the second part of my holiday snaps, so stay tuned!

6 opmerkingen:

Pauline zei

Het ziet er allemaal super uit (;

Janne zei

Ziet er echt zalig uit! :-D

Unknown zei

Prachtige foto's! www.muzaiki.blogspot.com

I scream beauty zei

Wauw, prachtige foto's! Ik krijg meteen weer heimwee naar Aruba!

Mireille zei

Wat een onwijs mooie foto's! Ik ben echt jaloers op dat je daar (net) bent (geweest)!
Ik ben er nog nooit geweest maar het lijkt me heerlijk om daar op vakantie te gaan!

liefs Mireille

Rachelle zei

Groot gelijk! Gewoon lekker de zon opzoeken <3! Daarbij heb je in Nederland niks gemist, want we hebben geeneens een white Christmas gehad =[!

xxx

Een reactie posten