Yo shawty... IT'S MA BIRTHDAY

Vandaag is voor mij een wel heel speciale dag: ik ben namelijk geen 18-jarige tiener meer, maar behoor nu tot de categorie "volwassene": ik ben vandaag 19 jaar oud geworden! Oh jeetje, wat gaat het leven toch snel. Ik begin me stiekem al een beetje oud te voelen. Maar goed, beter staan we daar niet al te veel bij stil en gaan we het gewoon lekker vieren! Dit jaar ben ik niet degene die getrakteerd wordt, maar jullie: mijn lezeressen. In totaal geef ik maar liefst zo'n bijna DUIZEND EURO aan cadeaus weg op Girly & Geeky. Meer weten? Lees snel verder!

ENGLISH: Today is a very special day for me: I'm not an 18 year old teenager anymore, but belong to the "adult" category from now on: today I turned 19! Oh gosh, time flies! Secretly I'm already starting to feel a little bit old. But let's not focus on that too much: it's time to celebrate! This year it's not me who will be treated, but you: my readers! I will give away almost ONE THOUSAND EUROS of gifts on Girly & Geeky. Wanna know more? Keep on reading!


Natuurlijk is het altijd leuk om op je verjaardag cadeautjes te krijgen, maar het is nog veel leuker om anderen te trakteren. En dat is precies wat ik ga doen! De komende twee weken zal er vrijwel elke dag een nieuwe winactie op Girly & Geeky verschijnen, waarbij ik telkens ontzettend gave prijzen weggeef. Doesn't sound too bad, huh?! De eerste actie verschijnt morgen online, so stay tuned! SPANNEND!

PS. Mocht je me persoonlijk willen feliciteren kun je me altijd een mailtje sturen via girlyengeeky@hotmail.com!

ENGLISH: Of course it's always fun to receive gifts on your birthday, but it's even more fun to treat others. And that's exactly what I'm gonna do! In the upcoming two weeks almost every day a new giveaway will appear on Girly & Geeky and I can tell you it will be some pretty cool items. Doesn't sound too bad, huh?! The first giveaway will be online tomorrow, so stay tuned! EXCITING!

PS. In case you wanna congratulate me in person, you can always reach me via girlyengeeky@hotmail.com!

3 opmerkingen:

Pauline zei

Gelukkige verjaardag (:

Lea zei

Super tof! Wel even je leeftijd aanpassen nu ;) X Lea

Chloe zei

Heel leuk dat je zoveel winacties gaat doen, gelukkige verjaardag!

Een reactie posten