Philips x Fashiolista headphones

Ik hou ontzettend veel van muziek. Nu ben ik niet het type dat 24 op 7 een paar doppen in mijn oren heeft, maar als ik onderweg ben in de trein of het vliegtuig vind ik het wel altijd fijn ze bij me te hebben. Of wat dacht je van in de sportschool? Niet te missen! Jammer genoeg zijn mijn headphones wel niet heel erg hip. Ze zijn saai, zwart, maar vooral... ENORM. En dat alles met een 3 meter lange snoer eraan vast. Eén ding is zeker: het is time for a change!


Onlangs kreeg ik een informatie binnen over de nieuwe headphones van Philips, die ze ontwikkeld hebben in samenwerking met Fashiolista. Dat kan dus maar in één ding resulteren: stijlvolle headphones, ein-de-lijk! Ik was namelijk zelf niet zo’n van Skullcandy of Dr. Dre. Hoe goed ze ook mogen klinken, dat is me toch net iets te hipster. De Citiscape headphones van Philips zijn echter een stuk neutraler en dus veel meer mijn ding. Mijn favoriet is het bruin-zwarte model. Die ziet er ontzettend classy en elegant uit, absoluut niet hipster. Binnenkort even naar de Media Markt hollen! Niks mis met zo'n after X-mas present: je moet jezelf altijd lekker blijven verwennen, toch?