De kerstdagen komen er weer aan!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esther.

De kerstdagen komen er weer aan. Een tijd van gezelligheid en samenzijn met familie en geliefden. Wij verheugen ons er nu al op. Tijdens de kerstdagen wil je er natuurlijk op en top uitzien. Voor welke fashion-items kies jij deze kerst? 


Faux-furry! 
We hebben het dit seizoen al vaak voorbij zien komen. Vesten en jassen met van dat warme nep-bont. Werkelijk alle verschillende kleuren en printjes zijn mogelijk. Doe mee met deze trend en ga voor die mooie warme jas van DEPT in een zachte kleur. De harige bontjes worden ook wel faux-fur(ry) genoemd, en terecht. Want er is toch niets fijner dan jezelf tijdens de koude dagen verstoppen in een warme vacht. Ga voor een vest dat over de heupen valt, en combineer deze met een stoere skinny jeans. Of draag een faux-furry gilet onder of over een stoere leren jack. Op deze manier kun je ook in de vrieskou in je jack rondlopen zonder dat het te koud wordt. Vind je de jassen en vesten iets te veel van het goede? Ga dan voor iets subtielers, zoals de furry clutch van Asos. 

Warme handen in de winter 
Iedereen loopt in de winter natuurlijk met handschoenen. Zorg dat je met de jouwe opvalt. Ieder jaar liggen de winkels weer vol met (nep) leren exemplaren, gelukkig maar! Want deze kun je in het zwart of bruin met elke outfit combineren. Maar heb je ze ook al eens in een andere vorm gezien? H&M heeft dit seizoen hele gave leren wanten. Hiermee loop je er toch net even iets anders gestyled bij. Hiernaast zien we ook veel varianten met studs erop, hiermee zorg je voor een stoere maar tegelijkertijd vrouwelijke look. De handschoenen kunnen natuurlijk ook niet achterblijven in de faux-furry trend. Zo heeft Pieces prachtige furry exemplaren, maar biedt het ook handschoenen met een gave print. Er zijn dus meer dan genoeg opties om je handen de komende tijd warm te houden. 

Zorg voor een party-outfit 
De kerstdagen zijn een goede gelegenheid om eens in een party-outfit te verschijnen! Je wilt natuurlijk stralen tijdens het kerstdiner. Ga bijvoorbeeld voor een mooi feestjurkje, werkelijk alle kleuren en printjes kunnen dit seizoen. Zorg er hierbij wel voor dat de rest van je outfit wat rustiger blijft. Combineer je feestjurkje met hoge hakken en beenwarmers (ze zijn weer helemaal in). Niets geschikts in de kast hangen? Ook de ‘little black dress’ kan prima op zo'n avond. Combineer deze bijvoorbeeld met een panty in een leuke print. Zo zal iedereen helemaal wegvallen naast jouw outfit.

Cadeaus 
Het belangrijkste van alles: cadeaus! De dagen voor kerst kun je je zonder schuldgevoel helemaal blut shoppen. Er zijn natuurlijk ook veel budgetmogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een warme en hippe faux-fur sjaal van ASOS. Ideaal voor bij je party-outfit. Zo loop je helemaal mee in de faux-fur trend zonder dat je een dure jas hoeft aan te schaffen. Zorg hiernaast ook voor hippe accessoires in je furry clutch. Heb je al een trendy Samsung Galaxy Note 2 hoesje? Of kies voor een stoer HTC Desire 300 hoesje voor de nieuwe smartphone van je vriend(in)! Moet je voor al je familieleden een cadeautje kopen voor de kerst? Zoek de leukste telefoon accessoires uit en je zit altijd goed. Laat de kerstdagen maar komen!

1 opmerking:

Pauline zei

Het is altijd super gezellig (: en nu jij het zo vertelt, heb ik er nog meer zin in (;

Een reactie posten