Tips voor modieuze herfstdagen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esther.

Dagen worden almaar korter, het wordt steeds kouder en de zomergarderobe kan weer de kast in. De tijd is gekomen om de kou en regen te trotseren met de nieuwe herfstcollectie. Niet alleen de natuur verandert, ook in de modewereld breekt weer een nieuw seizoen aan. Lees verder om alles te weten te komen over de fashion, beauty en musthaves van het najaar van 2013. 


Durf op te vallen! 
Hoewel ze in Parijs, New York en Milaan al druk bezig zijn met de zomercollectie van 2014 richten wij ons hier nog even op de herfst. Verstop jezelf in een warme oversized jas met daaronder high-heels of draag zo'n stoere wollen jacket gecombineerd met grove boots. De oversized jas en namaak-bont zijn deze herfst de musthaves. Het draait allemaal om durven. Durf gezien te worden met namaak-bont, combineer dit met een gewaagde leatherlook-broek of doe lekker gek met een leuke print. Vergeet je saaie blue jeans en kies voor geel, groen of paars! Combineer met een tijgerprint, het kan allemaal deze herfst! 

Ook op sneakers kun je gezien worden. We zien ze al veel onder jurkjes en ze staan ook mooi in combinatie met de boyfriend jeans. Niet zo’n sneaker-freak? Gelukkig kunnen ook de elegante puntige laarsjes deze herfst. Zij staan leuk bij een wollig jurkje met een dikke maillot. 

Een mooie en egale huid 
Ben jij je zomerse tint al kwijt? Geen paniek! Met een goede pigmentcorrector zorg je voor een natuurlijk en egaal uiterlijk. Met het nieuwste serum van Lancome (dreamtone) zorg je voor een krachtige en egale huid, ook tijdens de komende regenachtige herfstdagen. Dreamtone werkt op kleuronregelmatigheden en donkere pigmentvlekken. Zo loop je er altijd bij met een egale en frisse tint! Met de kou ligt het gevaar van de droge en schrale lippen weer op de loer. Zorg daarom voor goede lipverzorgingsmiddelen met een hoge spf. De naam spf (sun protection factor) is misleidend, omdat het niet alleen aangeeft hoe goed het product beschermt tegen de zon, maar ook tegen andere externe invloeden zoals de koude wind. Een goede beschermingsfactor is dus belangrijk! Kies voor een verzorgingsproduct op oliebasis. Hiermee zullen je lippen de hele dag zacht aanvoelen. Zo voorkom je dat je lippenstift wordt verpest door gebarsten lippen. 

Passende accessoires 
Vergeet deze herfst ook de accessoires niet! Je kunt je outfit goed combineren met een oversized tas waarin je alles kwijt kan. Zo ben je overal op voorbereid met dit koude weer. Ga voor zo'n stoere rugzak van spijkerstof of een elegante van gewassen leer. We zien ook veel handtassen in zachte herfstkleuren zoals bordeauxrood, taupe en grijs. Vergeet ook je smartphone niet! We nemen onze smartphone overal mee naartoe en gebruiken hem bijna continu. Dan is het wel zo leuk als hij er ook mooi uitziet. Je kunt hiervoor zorgen met toffe hoesjes. Zo zijn er voor je Nokia Lumia 1020 of Huawei P2 heel veel modieuze Nokia Lumia 1020 hoesjes en Huawei P2 hoesjes verkrijgbaar. Ook voor de wat minder geavanceerde modellen zoals de HTC Butterfly zijn er voldoende beschermende Butterfly hoesjes te vinden waarmee je je telefoon een fraai uiterlijk geeft.