Fashion face-off: kleurrijk vs. boring

De laatste tijd heb ik echt het gevoel dat ik helemaal niet zoveel kleding in mijn kast heb hangen. Uiteraard, ik kom niks te kort, maar toch ben ik de afgelopen tijd verdacht veel de winkelstraat in gedoken om lekker te gaan shoppen. Kijken, kijken... en kopen! Maar nu popte er onlangs een vraag in mijn hoofd: zelf heb ik namelijk best een simpele kledingstijl, maar nu vroeg ik me af hoe dat bij jullie eigenlijk zit... Ben jij een dare devil of verkies jij ook de veilige haven?


De laatste tijd zie ik namelijk ontzettend veel meiden in zulke kleurrijke broeken over straat lopen. Ik vind het vaak echt super leuk staan, alleen ben er zelf nog nooit op gekomen om zelf zo'n broek te kopen. Wanneer ik in de winkel de twee bovenstaande broeken in mijn hand heb, zal ik gegarandeerd altijd terugvallen op het grijze exemplaar. Waarschijnlijk vind ik simpele dameskleding gewoon wat beter bij me staan... Ondanks het feit dat zo'n felle broek ook heel leuk kan zijn, zeker met een wat elegantere top!

Maar hoe zit het nu eigenlijk bij jullie? Ga jij voor kleur, of hou je het liever simpel?