DIY: put all your 2013 memories in a jar

Samen met een vriendin ben ik onlangs een nieuw project gestart. Het gaat om een inspirerende pagina op Facebook... Veel meer kan ik jullie er nog niet over vertellen, want momenteel is het nog allemaal top secret, maar wanneer we binnenkort officieel launchen zal ik jullie zeker en vast op de hoogte brengen! Diezelfde vriendin postte vandaag een afbeelding op de pagina met een wel heel inspirerend idee...


"Start 2013 off with an empty jar and fill it with notes about good things that happen. On new years eve, empty it and see what awesome stuff happened that year." 


Ik vind het echt een prachtig idee! Er gebeuren in één jaar vaak zoveel mooie dingen, dat je ze soms durft te vergeten. Door ze op een briefje te noteren, in de pot te stoppen en pas op het einde van het jaar allemaal te lezen besef je weer wat voor een geweldig jaar je achter de rug hebt. Zelfs indien het allemaal niet zo mee zat, omdat de focus ligt op juist de dingen waar je happy van werd in 2013. 

Wanneer ik weer terug ben in Nederland ga ik eens kijken bij de Xenos of Blokker voor zo'n mooie grote glazen snoeppot en briefjes in pasteltinten. Het lijkt me namelijk heel leuk om dit idee te realiseren! En dan is het natuurlijk nog een kwestie van volhouden... 

Vinden jullie dit ook zo'n mooi idee?