Spijkerjasjes: hot or not?

Na het wekenlang ontzettend druk gehad te hebben met allerhande vakanties, uitstapjes en activiteiten had ik vandaag eindelijk weer eens een dagje niks te doen! Hoewel het buiten stralend weer was, kon ik het toch niet laten om me achter mijn laptop te nestelen en lekker wat op het internet te surfen. Ik vind het altijd leuk om kleding online te bekijken, zoals bij Sans-Online. Dit keer viel mijn oog op een aantal jassen, meer bepaald op een aantal spijkerjacks...

De laatste tijd ben ik echt helemaal into spijkerjasjes. Ik heb geen flauw idee waar die voorliefde zo plots vandaan komt, maar ik vind het echt zo mooi! Zelf heb ik op vakantie in Spanje ook een jeansjasje aangeschaft. Ik heb echt heel lang staan twijfelen tussen een licht en een donkerder exemplaar, maar besloot uiteindelijk na wat goede raad van vriendinnen toch voor het lichte exemplaar te gaan. En volgens mij heb ik de juiste keuze gemaakt! Bovenstaande exemplaren zijn trouwens van Garcia (links) en Esprit (rechts)

Stiekem ben ik erg benieuwd naar jullie mening... wat vinden jullie van spijkerjasjes: hot or not? En wat vinden jullie van bovenstaande exemplaren?