Gimme gimme gimme!

De laatste tijd ben ik weer helemaal into blazers. Ik had voordien al wel een aantal exemplaren in mijn kast hangen, maar die droeg ik niet zo vaak. Ze hadden ofwel geen mooie snit, ofwel niet zo'n mooie kleur. Zo had ik een zwart - in mijn ogen - vormeloos exemplaar van Filippa K en een zuurstokroze jersey blazer van Zara in mijn collectie. Onlangs heb ik geïnvesteerd in een donkerblauwe blazer van Zara met een erg mooie pasvorm. Maar mijn liefde voor blazers lijkt niet te verzadigen, want toen ik vandaag wat aan het surfen was op verschillende webshops stuitte ik op onderstaand pareltje...


Hij is van Pull & Bear en kost maar € 25,99! En jaaaaaaaja, ik heb inderdaad pas een nieuwe donkerblauwe blazer gekocht, dus ik zou er stiekem niet eens naar mogen kijken, maar toch kan ik mijn ogen er niet vanaf houden. Dat komt misschien ook doordat 'ie zo leuk staat bij het model: gecombineerd met een casual grijs T-shirt en een losse ripped jeans. 

Ook al kan ik er zelf dus helaas niet zoveel mee, het zou tamelijk egoïstisch zijn om mijn vondst niet met jullie te delen... dus bij dezen! ;) En oh: mocht donkerblauw niet zo jouw kleur zijn, ze hebben 'm ook nog in vier andere kleuren: beige, zandkleur, grijs en zwart. HO, WACHT EENS EVEN: grijs - ook wel "Grey Marlin", aldus Pull & Bear zelf - heb ik nog niet! Misschien binnenkort toch maar eens even langsgaan wanneer ik weer terug in België ben...