Bar Refaeli in khaki kleurpalet

Bar Refaeli is een Israëlisch model en is voornamelijk bekend van haar voormalige relatie met Leonardo DiCaprio. Onlangs trok ze er samen met happy couple Kim Kardashian en Kanye West op uit voor een dinertje in Parijs. Uiteraard was de paparazzi ook van de partij om het plaatje vast te leggen: je bent tenslotte een hoogwaardige celebrity of je bent het niet. Maar nu was het voor de verandering eens niet Kim Kardashian die de aandacht trok, maar Bar Refaeli in een prachtige outfit met khaki en olijfkleur als centrale tinten...

Source: Popsugar & Celebstyle

Bar Refaeli draagt een khakikleurige jeans met subtiele witte verfspetters, een army green tanktop en een olijfkleurig leren jasje. Op haar neus staat een RayBan en aan haar voeten heeft ze crèmekleurige sandaaltjes met sleehak. Aan haar hals draagt ze een gouden ketting en in de hand een perzikkleurige tas van Balenciaga. 

Ik vind het echt een prachtige outfit. Het ziet er casual uit, maar toch ontzettend elegant. Het mooist aan deze outfit vind ik echter nog steeds de kleurencombinatie. Absoluut de moeite waard om tijdens een volgende shopsessie mijn aankopen op te inspireren!