Model voor één dag

Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de middelbare school. Om onze schoolcarrière in schoonheid af te ronden moest iedereen dit jaar een eindwerk maken: een groot werkstuk, volledig in te vullen naar persoonlijke interesse en creativiteit. Zo heb ik mijn eigen eindwerk bijvoorbeeld gemaakt over de invloed van social media op de marketing. Niet iedereen koos echter voor een theoretisch benadering. Zo kozen vriendinnetjes Tine en Charlotte ervoor om een heuse modeshow te organiseren. Dit deden ze in samenwerking met twee kledingwinkels bij ons in de buurt. Het heeft hen heel wat voorbereiding gekost, maar uiteindelijk was dat absoluut de moeite waard...

Foto's door Sofie Maes en Lynn Van Heesch

De laatste foto vind ik echt een prachtig beeld: Tine en Charlotte die elkaar gelukzalig omhelzen na afloop van de show. Op de rest van de foto's zul je met name mij voorbij zien komen, ik was voor de gelegenheid een van de modellen. - Wees aub niet te kritisch, ik blijf nog steeds een amateur! ;) - Al bij al vond ik het ontzettend leuk om eens een keertje te doen. Als kijker heb je vaak niet in de gaten wat er zich backstage allemaal afspeelt, maar geloof me: achter de schermen is het stress, stress, stress

Tine en Charlotte, jullie hebben dit fantastisch georganiseerd: de show was een daverend succes! Hier krijgen jullie sowieso 100% voor, wedden?