The Big Pony Fragrance Collection

Wanneer ik ook maar een paar minuten tijd over heb op het vliegveld, duik ik altijd meteen de parfumwinkel in. Ik vind het heerlijk om te ontdekken welke nieuwe parfums er op de markt zijn gebracht en ze vervolgens allemaal uit te testen! Gisteren op Schiphol Airport viel mijn oog op The Big Pony Fragrance Collection van Ralph Lauren. Vorig jaar lanceerde Ralph Lauren deze lijn al voor mannen, maar nu zijn ook wij vrouwen aan de beurt!


The Big Pony Fragrance Collection bestaat uit vier kleurrijke flacons. Elk geurtje ruikt heel anders en is geïnspireerd op een bepaald type vrouw: sporty, sensual, free spirited en stylish. Toen ik op zoek ging naar meer informatie over deze geurlijn, kwam ik uit op The Life in Color Quiz"to discover the color of your personality". De quiz bestaat uit vier vragen, ondersteund door mooie feel good videofragmenten. Aan de hand van je antwoorden wordt vastgesteld tot welke van de vier types jij behoort: Bovendien krijg je een soort van aftermovie te zien die jouw persoonlijkheid weergeeft. Dit was mijn resultaat: klik

De quiz kun je hier doen, maar ook op de Facebookpagina van Ralph Lauren, wat het mogelijk maakt de uitslag met je vrienden te delen. Ik vond het erg leuk om te doen! Het geeft toch nét dat beetje meer karakter aan een parfum. Wanneer je het parfum uiteindelijk besluit te kopen, heb je echt het gevoel dat het bij je past. Een slimme zet van Ralph Lauren dus! Opvallend is wel dat ik een sensual type bleek te zijn, terwijl ik in de winkel sporty en stylish het lekkerste vond ruiken. Maar ach, dat is een detail! ;)

Het liedje wat men gebruikt als soundtrack in de quiz is trouwens erg aanstekelijk. Na wat research bleek het Life in Colour van One Republic te zijn. Aanradertje!