Bavaria presents the V-Dress

Iedereen herinnert zich de knaloranje Bavaria jurkjes van het WK in 2010 nog wel. Gisteren presenteerde Bavaria de opvolger van de succesvolle, veelbesproken Dutch Dresses: de V-Dress. De V staat in dit geval voor Victory: voor de maximale steun van vrouwelijk Nederland om de overwinning te behalen. De jurkjes werden dit keer ontworpen door high end fashion label Spijkers en Spijkers. 


Ik vind het superleuke jurkjes - voor het EK welteverstaan! Zo kunnen wij vrouwen toch in stijl voor ons favoriete elftal supporteren. (Want geef toe: oranje is niet per definitie de meest flatterende kleur die er bestaat...) De jurkjes zijn vanaf 7 mei voor € 9,99 verkrijgbaar bij 6 flesjes Bavaria in de supermarkt.

Voor al wie op Koninginnedag al stijlvol in oranje voor de dag wil komen worden er in totaal 1000 unieke, genummerde V-Dresses weggegeven op vrijdag 20 april. Die dag wordt er om 20:00 uur in de PC Hooftstraat in Amsterdam en om 17:00 uur op de Markt in Eindhoven een speciale tijdelijke V-shop geopend. Snel zijn is de boodschap!

Wat vinden jullie van de jurkjes van dit jaar?