Leukste inzendingen Zatchel wedstrijd

Ik heb ontzettend veel mailtjes gekregen van meiden die graag kans wilden maken op de rode Zatchel met witte stippen t.w.v. € 120. De opdracht was mij een mailtje te sturen, waarin je je perfecte date met je celebrity crush beschreef. Ik heb ongelofelijk genoten van al jullie sappige droomdates! Het leek me dan ook wel wat om de leukste inzendingen met jullie te delen, dus heb ik een selectie gemaakt van mijn persoonlijke favorieten...

Nina

Mijn celebrity-crush is Ed Westwick, of nee, beter nog Chuck Bass (mmmh)
Hij houdt me uren zoet met leugens, intrige en drama op regenachtige dagen als deze!
En natuurlijk is hij de sexiest man alive!
De jongen heeft het gewoon allemaal: de looks, de sexy stem, de stijl, ...
Op een eerste date mag hij me altijd eens meenemen door New York,
met misschien wat shoppen bij Marc J. en Ralph L. om m'n kleerkast te gossip-girl-izen (ofzo :p)
en dan misshien een of ander bal meepikken in bijpassende galajurk!
Inderdaad dus, eens proeven van het leven aan the Upper East Side!
Wat kan ik zeggen? Wij vrouwen houden nu eenmaal van bad boys!

Eva

Mijn celebrity crush is niemand minder dan Charlie McDonnell

Wie? Charlie McDonnell?
Wel, Charlie is een Britse vlogger en muzikant en bovendien enorm knap!
Ik ben helemaal weg van zijn Britse accent!
Mijn droomdate zou dan ook plaatsvinden op het reuzenrad in hartje London, ik denk dat er geen romantischere plaats is dan dat...
Buiten Parijs misschien.
En dan, als we helemaal op het hoogste puntje zijn, moet de elektriciteit van héél Londen het begeven!
Voor sommigen misschien wat eng, maar met Charlie aan mijn zijde is het 'a piece of cake'.
Daar zitten we dan, uren en uren, maar en zijn heel gezellige uren!
En dan, plots, kust hij me, en alle elektriciteit (zowel in Londen als tussen ons) floept weer aan en het reuzenrad gaat zijn rustige gangetje verder!


Angela

Lezeres Angela heeft haar droomdate met Ed Sheeran beschreven in een filmpje. Check it out! 

Julie

Ik zou op date gaan met Harry Styles,want hij gewoon hot van top tot teen en oh zo schattig met z'n krulletjes. Ook is hij altijd even charmant en vriendelijk en kan heel goed zingen, eigenlijk niets dan goeds. We zouden eerst gaan wandelen door London, een beetje sightseeing langs de Big Ben, Buckingham Palace en door Hyde Park. Heel gezellig, en daarna misschien een romantisch filmpje kijken met z'n tweetjes zoiets als 'Love Actually' of 'Valentine's Day', lekker ontspannend en daarna gezellig een hapje eten in een leuk restaurantje. Dat lijkt mij echt een perfecte date, zeker met Harry aan mijn zijde zou het al helemaal niet meer stuk kunnen.


Jolanda

Celebrity crush? In de categorie ‘een beetje vreemd maar wel lekker’: Riccardo Scamarcio! Deze Italiaanse acteur zag ik voor het eerst in de film Mio fratello è figlio unico en hij is zo mooi! Zijn uiterlijk is heel zuidelijk, heel donker, maar zijn ogen zijn licht getint. In Italië, waar ik graag en veel naartoe ga, zijn ze gek op knappe mensen… en Riccardo speelt dan ook in héél veel films en series! Ik kan ze geen ongelijk geven, toch? ;-)
Wat we gaan doen op een date? Eerst vertel ik hem natuurlijk dat ik geen Italiaanse ben, maar Nederlandse… en hij complimenteert mij met mijn Italiaans (want dat spreek ik!). En dan, tsja, in de ideale situatie zijn we in Italië dus gaan we ergens heerlijk pizza of pasta eten, misschien wel tiramisu. Met een beetje geluk woont hij nog bij zijn moeder, en kookt zij. Grapje! ;-) 
Ik denk dat je geen idee hebt over wie ik aan het schrijven ben, dus google even Scamarcio en droom zelf verder!


Lauren

Mijn celebrity crush is Mark Wahlberg! Waarom? Omdat hij zo heerlijk gespierd is en die sweety stem!
Hij is nu al heel wat ouder dan toen in de film Fear in 1997 maar daar is hij gewoon te sexy! Een tikkie
dominant en beschermend, daar hou ik wel van! In de films van nu is hij ook niet te weerstaan gewoon!

Als we een date zouden hebben zou ik afreizen naar New York en zouden we eerst romantisch in het zonnetje gaan picknicken in central park in New York! Daarna racen we met zijn sportauto door de big apple! Iedereen ziet ons en ik voel me heerlijk. We stoppen bij Macy's en daar mag ik met zijn creditcard shoppen totdat ik alles heb wat ik wil. Hij houdt mijn tasjes vast en mijn handje. Hij geeft me kusjes en jaloers mensen kijken... Ondertussen fris ik me op in het toilet en hij zit klaar met een heerlijk verse smoothie! We vertrekken uit Macy's en gaan lopend verder naar de bios! We gaan een horrorfilm kijken want dan ik ik in z'n heerlijke armen wegduiken terwijl hij lieve dingetjes in mijn oor fluistert...

Hij vertelt me o.a. dat hij een geweldige verrassing voor mij heeft als de film is afgelopen... Naderhand neemt hij me mee naar het beste steak restaurant van New York waar hij alleen voor ons een tafeltje heeft gereserveerd, waar een enorme bos rozen staan en alles is verlicht met kaarsjes! En een cadeautje... We genieten van onze heerlijke steak en ik maak het cadeautje open. Een verlovingsring!!! MET supermooie diamanten! We zijn uitgegeten en gaan naar zijn mooie appartement heel hoog waarbij je een geweldig uitzicht hebt. Uitgaan doen we deze maal niet. We genieten na op zijn luxueuze bank en ik val in slaap in zijn heerlijke armen en door zijn lieve woordjes... met en prachtige ring om mijn vinger.Morgen onthul ik wie de winnares is... stay tuned!