Yummy cake pops

Laatst was ik Seventeen magazine aan het lezen, toen mijn oog plotseling viel op een zogenaamde Cake Pop Maker. Ik had totaal geen idee wat ik me daar bij voor zou moeten stellen, maar gelukkig hielp mijn Amerikaanse vriendinnetje Mathilde mij uit de nood. Cake pops zijn kleine, rondje cakejes op een stokje, vaak prachtig afgewerkt met bijvoorbeeld chocolade, discodip, zoete frosting of marsepein...

Ze zien er niet alleen prachtig uit, naar het schijnt smaken ze ook goddelijk! "Queen of the cake pops" is Bakerella. Zij maakt altijd ware kunstwerkjes van haar cake pops. Haar recept werd zelfs gepubliceerd door Martha Steward

Nom nom, het lijkt me echt overheerlijk! Ik zou ontzettend graag eens een cake pop willen proeven, maar ik ben het jammer genoeg nog nergens tegengekomen. Iemand vertelde me dat ze ook bij Starbucks verkocht worden, dus misschien moet ik daar eens checken? En anders zit er niets anders op dan ze zelf te maken. Ik zou het dan doen volgens dit recept. Wist je trouwens dat er ook een Nederlandstalig boek bestaat over cake pops? Het werd geschreven door Bakerella zelf en later vertaald naar het Nederlands. I want!

Hadden jullie al eens gehoord van cake pops?