Today, it's my birthday: my sweet 17!

15 december is voor mij een wel héél speciale dag. Vandaag ben ik namelijk 17 jaar oud geworden! Jammer genoeg heb ik nog steeds gewoon examens, maar gelukkig heb ik wel veel lieve felicitaties ontvangen, (te) veel taart gegeten en er toch nog een fijne dag van gemaakt!


17 jaar is best wel een mijlpaal. Daarom wil ik jullie, mijn trouwe lezeressen - net zoals vorig jaar - trakteren op  een enorme reeks winacties! Er vallen ontzettend veel coole prijzen te winnen, die ik stiekem zelf ook wel zou willen hebben! Om alvast een tipje van de sluier op te lichten heb ik een overzichtje gemaakt met alle partners van de Sweet 17 actie...

Ziet er goed uit, of niet soms? Vanaf morgen verschijnt er elke dag een nieuwe winactie online. De Sweet 17 actie duurt vermoedelijk tot 25 december, dus tel maar uit: er valt héél wat te winnen! Ik zou zeggen: spread the word en kom morgen terug, want we beginnen meteen met een ontzettend gave prijs, waarvan ik zeker weet dat jullie 'm allemaal willen winnen! 

Dus... tot morgen?