Feestelijke accessoires van MANOUK

Onlangs verscheen er een persbericht in mijn mailbox over MANOUK, een Nederlands accessoiremerk. De handgemaakte accessoires zijn al sinds 1975 op de markt, maar sinds kort heeft het merk ook een eigen webshop! Nieuwsgierig als ik ben, kon ik het niet laten de website volledig uit te pluizen en een - tsja - ruime wishlist op te stellen...


Zoals je ziet heb ik vooral veel feestelijke accessoires bij elkaar gezocht. Dat is niet zo gek, want het is er dan ook dé tijd van het jaar voor! Dingen die in het normale, alledaagse leven misschien net een beetje too much zijn, zijn des te meer gepast tijdens de decembermaand. Mijn oog viel vooral op accessoires afgewerkt met parels. Love it!

Mijn favoriet is Chevy Chase Black (rechtsboven), een ketting gemaakt van bloemen van lint. Een echt statement piece, het fleurt gelijk je hele outfit op! Verder vind ik de strikjesoorbellen (Arama Colourless) ook erg schattig. En stiekem ben ik ook helemaal verliefd op Nebraska Black, het hoedje afgewerkt met pluimen en voile. Lekker extravagant, maar ach... why not?

Wat zijn jullie favorieten?