2012: bring it on!

Vandaag is het alweer de allerlaatste dag van het jaar 2011. Time flies! Ik heb een prachtig jaar achter de rug, vol mooie momenten en kansen. Ik ben er dan ook ontzettend dankbaar voor. Laten we hopen dat 2012 net zoveel moois in petto heeft, voor ons allemaal! Bring it on!

afbeelding: Weheartit.com, tekst: heb ik zelf toegevoegd aan de afbeelding

Mijn New Year's Eve zal er als volgt uitzien. Eerst komen we gezellig samen met mijn ouders, zusje en vrienden uit Amerika. Wanneer de klok twaalf slaat, kijken we naar het vuurwerk (wat hier op CuraƧao werkelijk prachtig is, aangezien de grote hotels hier in de buurt jaarlijks enorme hoeveelheden spectaculair vuurwerk afsteken). Om 1 uur 's nachts begint er hier een groot feest, Amnesia, wat ik absoluut niet wil missen. Can't wait!

Cheers! Op een onvergetelijke jaarwisseling!