Zatchels, lovingly handmade in England

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over de Bomehia Satchels, remember? Een anonieme lezeres liet op dat artikel de volgende reactie achter: "Ja echt super cool! Heb trouwens ook een ander merk gespot dat deze tassen maakt: Zatchels. Zij hebben ook met sterretjes en bloemetjes. Super vet!" Nieuwsgierig als ik ben, typte ik het merk in op Google en belandde op deze site. Wat bleek? Deze tassen zijn zelfs nóg mooier dan de Bohemia Satchels! (Dankjewel voor de tip, trouwens!) Kijk zelf maar...

Zijn ze niet prachtig? De eerste vind ik erg leuk, in dat metallic blauw met die sterretjes. Erg speciaal, maar het lijkt me wel moeilijk te combineren. De laatste tas vind ik ook superschattig, met die stipjes. Stiekem neigt mijn voorkeur eigenlijk nog steeds naar de iets neutralere tassen, bijvoorbeeld de vierde tas in die prachtige zilvertint! Het meest klassiek is de middelste bruinlederen tas uit de Junkyard collection. Simpel, maar o zo mooi! De prijzen van de tassen variëren van £ 91 tot £ 104 per stuk. Dat is niet echt spotgoedkoop, maar ze zijn dan ook stuk voor stuk gemaakt uit echt leder.

Wat is jouw favoriet?