Metallic pants: hot or not?

Afgelopen vrijdag ging ik met vriendinnetje Femke shoppen in Eindhoven. Natuurlijk stond de H&M ook op onze route. Daar paste ik een goudkleurige jeansbroek. Ik vond dat 'ie wel goed stond, maar besloot er toch maar eventjes over na te denken. Zo'n gouden broek is namelijk wel héél opvallend... misschien zelfs een beetje té? Daarom heb ik jullie advies nodig!

Bovenstaande exemplaren zijn allemaal van Zara, aangezien ik de gouden H&M broek niet in de online shop kon terugvinden. De broek die ik gepast had lijkt het meest op de broek op de eerste afbeelding, maar dan nog veel strakker.

Stiekem vind ik het enorm vet, zo'n metallic broek. Ik weet niet of ik 'm overdag vaak zou dragen, maar bijvoorbeeld wel tijdens het uitgaan. Nadeel is wel dat zo'n broek nogal moeilijk te combineren is. Ik denk dat een simpel zwart shirtje er het beste bij staat, zo gaat alle aandacht uit naar de broek. Ik twijfel trouwens ook heel hard tussen goud of zilver, al neigt mijn voorkeur toch wel eerder naar goud. 

Let wel op: het is van uiterst belang dat de broek van een stevige jeansstof gemaakt is en niet van latex. Anders oogt het al gauw een beetje ordinair en trashy, en dat is wel het laatste wat je wilt, toch?

Wat vinden jullie eigenlijk van metallic pants: hot or not? En verkies jij goud of zilver?