Little miss sunshine: Frida Gustavsson

Onlangs stuitte ik op onderstaande streetstyle foto's van internationaal topmodel Frida Gustavsson. FYI: I love her! Op mijn vorige blog (die nu nog stééds onbereikbaar is vanwege technische problemen met Weblog, grrrr) heb ik al eens een artikel aan haar gewijd; als het ware een ode aan Frida Gustavsson. Laatst werd ze off duty gespot in een wel heel zonnige outfit...Dit zijn echt een van de mooiste streetstyle foto's die ik ooit heb gezien. Ik krijg er spontaan een goed gevoel van! Dat heeft vast iets te maken met de overheersende kleur geel; doet me een beetje aan de zon denken. Ik vind dat Frida deze look heel erg mooi heeft gecombineerd met een zwart lederen jack, een zwarte handtas, zwarte panty's en zwarte enkellaarsjes. Inderdaad: zwart, zwart en nog eens zwart! Maar ik denk dat dat in dit geval echt de beste keuze is, gecombineerd met zo'n knalkleur als deze. 

Wat vinden jullie van deze look?