I feel so close to you right now

Zoals jullie weten ging ik vorige week naar het concert van Rihanna in het Sportpaleis. Tot mijn grote verbazing stond niemand minder dan Calvin Harris in het voorprogramma! OMG! Ik vond zijn nummers al langer goed, maar sinds vorige zaterdag draai ik ze werkelijk helemaal grijs. Zijn dj-set was namelijk zó goed! Het voorprogramma was één groot feest, net alsof we helemaal losgingen in een enorme discotheek! Hij wisselde een aantal van zijn eigen nummers af met "klassiekers" als Give Me Everything van Pitbull en Take Over Control van Afrojack. Eén ding is zeker: ik was helemaal impressed!

Momenteel heeft Calvin Harris een drietal hits die niet uit de top 100 zijn weg te slaan: We Found Love, Bounce en Feel So Close. Deze nummers klinken jullie ongetwijfeld wel bekend in de oren, maar hier staan ze nog eens op een rijtje...

 De afbeeldingen heb ik van Weheartit.com, de tekst heb ik er zelf aan toegevoegd.

De clip van We Found Love vind ik trouwens erg goed. Het vertelt Rihanna's love story, met alle ups en downs. Ik vind het een hele aangrijpende clip: in het begin wordt je er helemaal vrolijk van, maar op het einde word je helemaal meegezogen in Rihanna's verdriet. Mijn favoriete scènes zijn die in het winkelkarretje en wanneer Rihanna in de rug van haar geliefde zit, terwijl ze uitbundig dansen in de modder.

Kenden jullie Calvin Harris al? En wat vinden jullie van hem? En what about de clip van We Found Love?