WIN 6X agenda van Elle Girl en Catalina Estrada

Het nieuwe schooljaar is voor de meesten onder ons al weer eventjes bezig. Dat is niet altijd even leuk, maar ik heb een leuke winactie voor jullie in petto om die saaie, grauwe, eerste schooldagen tóch een beetje op te fleuren. Je kunt hier op Girly & Geeky nu namelijk kans maken op één van de zes vrolijke schoolagenda's! Ik geef er drie weg van Elle Girl en drie van Catalina Estrada. Een instant humeurboost verzekerd!


De vraag is natuurlijk: wat moet je precies doen om te winnen? Heel simpel! Stuur snel een mailtje naar girlyengeeky@hotmail.com o.v.v. "agenda". In je mailtje vertel je me welke agenda je het liefst zou willen winnen: fashionable en stylish à la Elle Girl of vrolijk en kleurrijk à la Catalina Estrada. Vergeet in je mailtje ook zeker niet je naam, adres en leeftijd te vermelden. Succes!

Deelnemen kan tot en met zondag 18 september 2011.

5 opmerkingen:

Femke | Younique zei

Het zijn echt leuke agenda's! Jammer dat ik er al eentje heb...:-) X

Anoniem zei

coole actie!

www.todaytrends.be

x.mysterychick zei

superleuk! ik doe mee! (: kan wel een schoolagenda gebruiken, ik gebruik nu een agenda die ik gratis heb gekregen bij een aankoop van iets, haha.

flipa chipa :) zei

HEB M'N MAILKE VERSTUUUUUUUUUUUUUUUUUUURT :-D jeeeeeey :) op m'n k*tsaaie school heb je alleen standaard agenda's :p de jouwe vind ik de MAX XD

I love you iedereen die mijn mening leuk vind :) zei

jiepieeeeeeeeeeee :) ik heb van die catalina estrada stickers :) als ik diene agenda heb in mijn "catalina estrada" colectie :) is hij COMPLEET :p lach maar :p

Een reactie posten