Terug van weggeweest!

Hi ladies, long time no see! Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben, is mijn blog een tijdje offline geweest. Dit kwam doordat web-log.nl (het systeem waarmee ik mijn blog aanvankelijk maakte) ging verhuizen. Hierdoor moesten alle blogs die bij web-log.nl geregistreerd zijn "eventjes" offline. In het begin had ik er nog het volste vertrouwen in, maar... een paar dagen werden twee weken en vandaag besloot ik: nu is de maat vol! Ik kon jullie toch niet nóg langer naar een blanco pagina laten staren? Daarom ben ik tijdelijk overgestapt naar Blogspot. Ik heb geprobeerd om mijn vorige lay-out zo goed mogelijk na te bootsen, al was dat nog niet zo gemakkelijk. Gelukkig is dit maar een tussenoplossing!


Nogmaals sorry sorry sorry voor het feit dat Girly & Geeky zo lang offline is geweest. Blijkbaar was het verhuizen van web-log.nl al begonnen toen ik nog in Corsica zat. Ik had dus niet de kans om jullie van te voren te waarschuwen. Ik heb van een aantal meiden zelfs de vraag gekregen of Girly & Geeky nog wel bestaat: OF COURSE! Ik vind het echt ontzettend jammer dat het zo gelopen is, maar ik kon er gewoonweg niets aan veranderen. Wat ik natuurlijk wél kan doen, is de afgelopen twee nieuwe-blogpost-vrije weken inhalen, maar vooral hopen dat jullie mijn blog nog blijven volgen... 

I'll keep you posted!

XOXO

5 opmerkingen:

Femke | Younique zei

Ik ben in ieder geval heeel blij dat je er weer bent! :D X

Anoniem zei

ik was ook al bang maar ben blijven proberen... met succes blijkbaar! x

lily de koekjesfee :) zei

geeft niet fleurtje ;-) ik ben nog steeds fan van "girly en geeky" :)

lily de koekjesfee :) zei

maar jammer dat je niet in archieven kan :-(

Lotte zei

heel jammer want volgens mij heb je nu veel minder volgers! :( ik ben ook blijven proberen, en gelukkig bestaat girly en geeky nog! :)

Een reactie posten