Show me your back!


Ik ben verliefd op dit T-shirt. Tot over mijn oren. "Maar dat is toch een doodgewoon, simpel, saai, zwart T-shirt?" hoor ik jullie al zeggen. Niks is minder waar! Bij dit T-shirt draait het namelijk niet om de voorkant, maar om de achterkant...


Inderdaad: het heeft een rugdecolleté! Da's ook weer eens wat anders. Aan de voorkant is het T-shirt eerder hoog uitgesneden. Misschien is dat maar goed ook, want als het aan beide kanten een decolleté van jewelste zou hebben, zou het misschien een beetje too much worden. Nu is het precies goed: discreet aan de voorkant, "sensueel" aan de achterkant.

Je kunt het T-shirt gewoon zo dragen - lekker basic - of combineren met een opvallende ketting. Al is er naar mijn mening wel één nadeel: ik vraag me namelijk af of het mogelijk is om hier een bh onder te dragen, zonder dat die zichtbaar is? Gelukkig weegt dat niet op tegen het grootste voordeel van dit T-shirt: de prijs! Hij kost nog minder dan een tientje bij de Zara. Als ik nog een keertje in de stad ben, ga ik 'm zeker eens passen!

Wat vinden jullie eigenlijk van een rugdecolleté?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

ik zou het dragen :-D echt waar want het ziet er duur en keischoon uit :p moet ik hebben!!! :D

Unknown zei

kei schoon !
www.muzaiki.blogspot.com neem eens een kijkje

Lauricia zei

Ik wou het ook overwegen, maar zat ook met het bh-complex :s ...

Elise zei

Mooi! Ik had ook eens hetzelfde bh-probleem... De oplossing:een speciaal bh-lintje! Het is een doorzichtig lintje dat je rond je buik moet hangen, hierdoor hangt het laag en zie je het niet. Tis ook niet zo duur! een voorbeeldje: http://www.hunkemoller.be/fl/low-back-strap-3.html
Het gemakkelijke is dat je er geen speciale bh voor nodig hebt, want hij past op alle bh's

andrea- :-D zei

wacht eens effe :p zara? in de krant heb ik gelezen dat ze betrapt werden van "50 bolovianen zonder paspoort werken zich uit de naad in de fabriek zara". kheb voor ik da net had gelezen een mooie muts daar gekocht :p echt smerig. :(

Elien zei

erg leuke top!

Een reactie posten