Chique met een etnisch tintje

De zomer is nog niet eens voorbij, maar toch begint het bij mij al te kriebelen om alvast een nieuwe wintergarderobe in te slaan. Buiten is het soms zó fris dat je echt nood hebt aan zo'n gezellige, warme, zachte kriebeltrui. Gelukkig is dat deze winter helemaal stylish verantwoord! Isabel Marant verwerkte namelijk een aantal warme breisels in haar fall 2011 collectie, telkens geïnspireerd op de Noord-Amerikaanse Navajo indianen. Noem het chique met een etnisch tintje.


"Navajo-chic met folkloreborduursels", zo omschrijft ELLE Nederland dit fenomeen. Isabel Marant mag de breisels-met-indianen-invloeden-trend dit seizoen dan wel geïntroduceerd hebben; al heb ik zo'n vermoeden dat veel grote winkelketens deze trend snel zullen overnemen. I like!

Wat vinden jullie van deze trend?

2 opmerkingen:

Lauricia zei

Ik zoek al heel lang een jasje met fransjes!!!

I love you iedereen die mijn mening leuk vind :) zei

HOW!!! dat jurkje met dien print :p vind ik dus de max XD het ziet er voor de rest "comboy/ indiaanachtig" uit :p maar ik vind het leeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuk :)

Een reactie posten