Tips voor een eerste indruk

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esther. 
De eerste indruk is heel belangrijk. Ben je heel vrouwelijk of wat stoerder, lekker vrolijk of juist wat rustiger? Men weet het binnen no time. Vaak denken wij dat juist het gezicht bij de eerste indruk belangrijk is, maar ook je handen vallen op. Of die verzorgd zijn zie je zo. Hoe kun jij je handen er perfect uit laten zien voor een eerste ontmoeting? Lees snel verder!


Handcrème
Handcrème staat qua belangrijkheid op nummer één. Je handen bestaan voor 95% uit huid en als die ruw en droog is zie je dat meteen. Dat komt vooral door veel gebruik van zeep en schoonmaakmiddelen. Je handen wassen na toiletgebruik is lekker fris, maar zorg dan wel dat je ze dagelijks met een goede handcrème insmeert en je ook altijd een tubetje in je tas hebt. Wanneer je ziet dat je handen uitdrogen kun je ze dan altijd nog even insmeren. Zorg daarbij ook dat het totaalplaatje compleet is. Draag bij je geweldig zachte handen bijvoorbeeld een fancy horloge en match daar ook je smartphone accessoires bij, want je phone houd je altijd in je handen vast. Bijvoorbeeld leuke Huawei Ascend G6 4G hoesjes voor je nieuwe Huawei liefde. Zo kan iedereen zien dat jij over je verzorging en outfit nadenkt!

Nagelsetje
Een tweede gadget dat heel handig is om bij je te hebben is een nagelsetje. Natuurlijk is het belangrijk om je nagels goed bij te houden, maar als je ineens een scheurtje of een afgebroken nagel hebt, komt een nagelsetje heel goed van pas. Zorg dat je in zo’n set in ieder geval een nagelschaar, knipper en vijl hebt. Iets als een anti-nagelbijtlakje kan ook heel handig zijn. Zo’n lak laat in geval van een gebroken nagel het namelijk heel snel weer aangroeien door een speciaal middel dat erin zit.

Fishspa
Een van de laatste manieren om je handen een boost te geven is een dagje naar de fishspa. Daar knabbelen allerlei kleine visjes aan je handen en halen ze het overtollige vuil weg. Maak er een gezellig dagje met een vriendin van. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel spa’s die deze behandeling aanbieden, maar check vooral eerst eens of er niet toevallig leuke aanbiedingen zijn. Vaak kun je dan veel goedkoper terecht. Pak je iPad erbij, die uiteraard in een stoere iPad Mini hoes zit en Google naar een fishspa bij jou in de buurt. Achteraf even shoppen en een lekkere lunch en jullie vriendinnendag is geslaagd!