Chill modus aan en gaan!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esther.

Je hele kledingkast in je koffer proppen, opzoek naar je platgelopen slippers en snel nog even je bikini van het wasrek halen. Het hoort er allemaal bij, maar het is voor een goed doel: een onvergetelijke zomervakantie! Het geeft altijd wel wat stress om die koffer in te pakken: heb je alles bij je en ben je echt echt echt niks vergeten? Hierbij een paar handige dingen op een rij die absoluut mee moeten!


Beschermhoesje, check! 
De meest voor de hand liggende spullen heb je uiteraard al in je koffer zitten. Zomerjurkjes, sandaaltjes, shorties en cropped tops, waarschijnlijk zit je koffer er vol mee. Een iets minder voor de hand liggend item, dat eigenlijk ook mee moet, is een beschermhoesje. Op vakantie, vooral in de grote steden, is de kans op diefstal best wel groot. Berg jouw telefoon, tablet en pasjes goed op in deze hoes, zodat ze no way aan jouw spullen kunnen komen. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar in veel leuke kleuren en printjes, zodat je meteen een gaaf zomeraccessoire erbij hebt in je collectie. Voor een tabletbescherming neem je eens een kijkje tussen de Tab 3 7.0 hoezen of misschien de hoezen voor de Tab 2 10.1, net welke jij in je bezit hebt. Verplaats jouw belangrijke pasjes ook naar deze hoes, zodat je alles bij de hand hebt en niet met je hele portemonnee hoeft te slepen. 

Huidverzorging, check! 
Wat mag er uiteraard niet ontbreken op je vakantie? Een flesje zonnebrand! In een warm land is de kans op verbranding groot en dat is wel het laatste wat we willen: terugkomen als een rood kreeftje. Begin met een hoge beschermingsfactor, omdat je huid eerst een beetje moet wennen aan de zon. Na een paar dagen kan je deze al afbouwen tot je weer op je normale niveau zit. Er bestaan ook verschillende crèmes waar al zonnebrand met een hoge factor in verwerkt zit. Neem bijvoorbeeld de BB-crème van Vichy met factor 50 erin. Smeer je huid dik in met deze verwennerij en je bent meteen goed beschermd. De make-up mag ook zeker niet ontbreken in je koffer, of toch wel? Jaaa toch wel, want deze zomer staat de naturelle make-up look centraal. Lekker puur natuur door het leven en zonder zorgen de zee inspringen. Klinkt als een goede trend! ’S Avonds mag je uiteraard wel gebruik maken van wat make-up, zodat je er tijdens het stappen goed uitziet. 

Tijdschriften, check! 
Wat is er nou lekkerder dan op het strand tot rust komen met een goed boek of leuk tijdschrift? Volgens mij niks. Sla voordat je het vliegtuig instapt nog wat nieuwe edities van de Linda, Glamour en Cosmopolitan in op het vliegveld. Het voordeel van kopen op het vliegveld is dat jouw koffer al verdwenen is en hij dus niet te zwaar kan zijn door de hoeveelheid tijdschriften die je meesleept (handy!). Is jouw koffer voor vertrek al propvol en zitten je boeken er nog niet in? Zoek de boeken op via je tablet, download ze en bespaar héél veel kilo’s. Met een handige Samsung Galaxy Tab 4 7.0 kan jouw tablet rechtop staan tijdens het lezen en komen er geen zandkorreltjes in. Enjoy your holiday!