Bright sky, big smile

De laatste dagen is het zulk ongelofelijk lekker weer! Ik kan het haast zelf niet geloven, maar het lijkt erop alsof de zomer er langzamerhand aankomt... FINALLY! Na carnaval had ik besloten het iets rustiger aan te doen en zodoende ging ik met fotograaf Sander Oleana van Eye on Eye Photography op pad om buiten een paar kiekjes te schieten in het pittoreske Maastricht. En waar kun je dat nou beter doen dan vlak aan de Maas? Exactly.

ENGLISH: The weather has been just so amazing the last couple of days! I can hardly believe it myself, but it looks like summer is on its way... FINALLY! After having celebrated carnival in Germany, I decided to party a bit less and chill a bit more, and this is how I ended up taking pictures with photographer Sander Oleana from Eye on Eye Photography in picturesque Maastricht. And where can you do that better than right at the Maas? Exactly.
WHAT I'M WEARING: 

Blouse - VILA
Trenchcoat - Zara
Necklace - Primark
Leggings - Zalando
Heelsl - River Island
Watch - Michael Kors
Bag - Vintage

Ik kan bijna niet uitdrukken hoeveel ik geniet van het zonnetje! Helaas heb ik niet altijd de kans om mijn dagen 24/7 buiten door te brengen, maar telkens wanneer ik de deur uit ga geniet ik weer met volle teugen van de zonnestralen in mijn gezicht. Gisteren heb ik overigens mijn eerste barbecue van dit jaar gehad... #WAYTOGO! Genieten jullie er ook zo van?

ENGLISH: I almost can't express how much I'm enjoying the sunny weather! Unfortunately I can't spend my days 24/7 outside, but whenever I leave the house I love the warm feeling of sunrays touching my face. And yesterday I had my very first BBQ of the year... #WAYTOGO! Are you guys also enjoying it that much?

3 opmerkingen:

Pauline zei

De zon is heerlijk. Je outfit is echt super mooi ik ben er helemaal weg van (: ik hou van zwart op wit (:

Dionne Knooren zei

Wat een leuke outfit en mooie foto's!

Birte zei

Mooie foto's!

Een reactie plaatsen